pro kakel

Marmor

Marmor

Ren marmor rekommenderas ej i badrum då det snabbt blir lätt missfärgat.
Det bästa för badrum är marmorimitation och vi tillhandahåller endast hög kvalitet på vår marmorimitation.

Kontakta gärna oss så kan vi berätta mer.

U Hexagon Medium Carrara Honed

Detta är en marmor med len och slipad yta för golv och vägg. Vid installation på golv rekommenderas barfotamiljö. Carrara är en natursten och kan skilja i nyans och mönster samt storleksvariationer kan förekomma. Denna Carrara är av en mix av typ C och CD. Platta är hexagonformad, mäter 5×5 cm samt sitter på ett nät som mäter 30×30,5 cm.

Icke polerad marmor bör behandlas då den skyddar, impregnerar och minskar plattans absorption vilken underlättar vardagsrengöringen.

U Carrara Polished

Detta är en polerad marmormosaik för golv & vägg. Vid installation på golv rekommenderas barfotamiljö. Carrara är en natursten och kan skilja i nyans och mönster samt storleksvariationer kan förekomma. Vår marmormosaik tillverkas av en mix av typ C och CD. Polerad marmormosaik kräver ingen behandling men kan behandlas då de ger ett skydd mot fläckar och underlättar vardagsrengöringen

U Carrara Honed

Detta är en marmor med len och slipad yta (honed) för golv och vägg. Vid installation på golv rekommenderas barfotamiljö. Carrara är en natursten och kan skilja i nyans och mönster samt storleksvariationer kan förekomma. Bricmates Carrara är av en mix av typ C och CD. Icke polerad marmor bör behandlas då den skyddar impregnerar och minskar plattans absorption vilken underlättar vardagsrengöringen.

Välkommen in till oss på Pro kakel

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Karlsbodavägen 15A, Bromma
+46 739 240 303
info@prokakel.se

Fomulär prokakel.se

12 + 2 =

Öppettider

Proffs
Mån–Fre:  06:00–17:00
Lördag:     08:00–12:00
Söndag:    Stängt

Butik
Mån–Fre:  06:00–17:00
Lördag:     Stängt
Söndag:    Stängt