pro kakel

Klinker

Klinker

Klinker är tätare i porer och suger därför inte lika mycket vatten som kakel därav passar klinker både på golv och vägg. Vi rekommenderar att man använder detta till badrum. Den vanligaste storleken är 15×15 men stora plattor börjar bli mer populärt som 60×60 och även 60×120. Större plattor håller längre då de har lång hållbarhet och man använder mindre fog.Vi erbjuder kakel och klinker från många olika leverantörer men för att nämna några har vi Atlas Concord första sortering, Italienskt Saime och Granit Keramik. Vi kan även ta in specifika beställningar utifrån önskemål av kund. 

Vi gillar personlig service till rätt pris och bra kvalité , vi hjälper gärna till lite extra.

M Grey Fleury Matt

Denna klinker har en matt yta och varierar likt marmor i mönster och nyans. Inspirerad av den italienska marmorn Fiore di Bosco som utmärker sig med en vacker ådring och sina livfulla vener.

M Noir St. Laurent Honed

Denna klinker har en sammetslen yta och varierar likt marmor i mönster och nyans. Inspirerad av den franska marmorn med samma namn, Noir St.Laurent, som karaktäriseras av sin intensiva svarta nyans med kraftiga vener i vitt och brunt.

M Glanshammar Honed

Denna klinker är en ljus slipad granitkeramik inspirerad av den ikoniska svenska Ekebergsmarmorn som bryts i Glanshammar utanför Örebro. Ekeberg är en elegant, klassisk och exklusiv sten som har kallats den svenska Carraramarmorn.

Serie M Glanshammar i granitkeramik har en ljus varm ton med inslag av mörkare vener och en slipad sammetslen yta. Passar såväl i hemmamiljö som offentliga ytor.

K Cement Grey

Denna klinker är en granitkeramik med en betongkänsla som har stor variation i nyans, mönster och struktur vilket ger ett naturligt intryck.

Serie B Concrete

Denna klinker är en granitkeramik med betongkänsla som varierar i nyans och mönster.

Formatet 30×60 är kantsågad medan övriga storlekar är formpressade. I serien finns plattor för inomhus- & utomhusbruk.

Välkommen in till oss på Pro kakel

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Karlsbodavägen 15A, Bromma
+46 739 240 303
info@prokakel.se

Fomulär prokakel.se

11 + 4 =

Öppettider

Proffs
Mån–Fre:  06:00–17:00
Lördag:     08:00–12:00
Söndag:    Stängt

Butik
Mån–Fre:  06:00–17:00
Lördag:     Stängt
Söndag:    Stängt