pro kakel

Kakel & klinker 

Kakel & klinker

Hos oss hittar ni kakel och klinker av hög kvalitet från flera välkända kakelleverantörer. Vi har ett otroligt brett sortiment och det ni inte hittar här, tveka inte att fråga om vi kan tillhandahålla det ni inte hittar. Ingenting är omöjligt och vi kommer göra allt för att hjälpa er.

Här i vår butik har vi lång erfarenhet och kunskap om kakel och klinker, ni kan alltid känna er trygga med att ni får hjälp hela vägen då vi vill vara en del av er kakelresa. Vi hjälper till med ideér, kunskap, inspiration samt pålitliga hantverkare.

Vi väljer noga ut våra kakel och klinker, vi har allt från modernt till klassiskt tidlöst kakel. Alla hos oss älskar kontakten med människor. vi har själva varit i er sits där man känner sig förvirrad av alla val. Vilket kakel eller klinker ska man ha? Vad är skillnaden? Ska man våga nytt spännande kakel eller ska man gå för klassiskt? Vad är bra kvalitet? Ska man ha små plattor eller stora?

Hur vet man vart man hittar pålitliga hantverkare? ALLA dessa frågor kan vara övermäktiga MEN hos oss hjälper vi till hela vägen (om man vill) ELLER halva vägen ( om det passar bättre).

Det viktigaste hos oss är att ha nöjda kunder och det får vi med bra service, hög kvalitet, brett sortimen och rättvist pris.

Hoppas vi ses!

Välkommen in till oss på Pro kakel

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Karlsbodavägen 15A, Bromma
+46 739 240 303
info@prokakel.se

Fomulär prokakel.se

14 + 1 =

Öppettider

Proffs
Mån–Fre:  06:00–17:00
Lördag:     08:00–12:00
Söndag:    Stängt

Butik
Mån–Fre:  06:00–17:00
Lördag:     Stängt
Söndag:    Stängt